Opera på Ulvsnesøy

Lørdag 9.september var det opera, marked og aktiviteter for barn på Ulvsnesøy. I samarbeide med innsatte og ansatte hadde Bergen Nasjonale Opera premiere på Papirposeprinsessen. Over 400 besøkende var på Ulvsnesøy denne dagen. Mange av dem var også innom skolen, der TIP-avdelingen hadde "åpent hus".

 

 

 

 

Innsatte på Ulvsnesøy var med i alle delene av operaproduksjonen: sang, skuespill, musikere, scenebyggere, props laging, teknikere og markedsføring. På scenen får de følge av korister fra bergensområdet og profesjonelle sangere. Forestillingen ble satt opp sammen med regissør John Ramster.

Det var også mulig for besøkende å få omvisning på gården (med 70 høner, 20 villsau, 3 griser og 2 alpakkaer), få servert lokalprodusert mat, og få en omvisning på skolens TIP avdeling. Her kunne en se hvordan undervisningen foregår med bruk av utstyr som  CNC, 3D-printer, robot mm.

Over 400 var på besøk på Ulvsnesøy denne lørdagen, og det var mange positive tilbakemeldinger - både fra deltakere og besøkende.

Åsane videregående skole Avdeling Fossane - Litleåsvegen 75, 5132 Nyborg - Tlf 57 30 85 80